söndag 31 augusti 2008

Choklad i äppelträdet!

Äntligen har jag hunnit med att sy lite! Denna gång blev det en miniskötväska i manchester som ska flytta till en mamma som ganska nyligen fått en liten pojke.

måndag 25 augusti 2008

Tid???

Så har jag börjat jobba igen efter mammaledigheten... vart tog all tid vägen? Någon som kan avvara ett par timmar per dag så jag hinner sy lite? :-)

torsdag 7 augusti 2008

Ännu ett par!

Just det, ännu ett par! Kan man få för många? Och ett par justerade... de jag sydde tidigare idag blev på tok för långa så jag var tvungen att ta av dem en bit. Tror Lillebror kommer att bli fin i dem! :-)

Mumsiga ränder



Lillebror behöver en del nya gosiga kläder i höst, när han ska börja på dagis. Först ut i höstgarderoben är ett par pösbyxor i stl 92. Misstänker att de är lite väl pösiga, men han växer nog i dem!


Gillar mina lysande namnband mot den gröna och turkosa färgen!

onsdag 6 augusti 2008

Rosa


Så blev sjal nummer två klar, denna gång stickad i ett finare och "silkigare" garn. Denna är tänkt att användas då jag ska på bröllop om några veckor. Tror jag kommer att känna mig ganska fin i den... :-)

(Kronan på bilden är handgjord av en kvinna i Kristiania i Köpenhamn. Pengarna som denna kreativa kvinna får in genom sitt hantverk går till välgörande ändamål. En av mina närmsta vänner har gett denna till mig och jag är jätteglad för den!)

Sjalen är stickad i ett garn som heter Kid-Silk från Drops/Garnstudio

fredag 1 augusti 2008

Glada grodan

Kan man bli annat än glad av dessa grodor?
Äntligen en miniskötväska till mig själv av Superbuzzytyg!