måndag 23 juni 2008

Så skönt...


...när allting stämmer! (Bara färgen är lite missvisande :-), den är inte fullt så grön som på bilden) Det har gått som tåget att sy dessa pösbrallor! De är till min lille grabb och storebror kommer att få ett par likadana. Velouren är från neanobelle och är helt underbar!


Och helt underbar är också Amandha som håller till på AMDA design som har sett till att dessa härliga randiga tyger hittat hem till mig. Hon åkte till tygaffären Andersson & Hjalmarsson i Ulricehamn och handlade tyg till ett helt kompani som håller till på familjelivs sysida. Tusen tusen tack, Amandha! Dessa velourtyger kommer jag bara att sy av till mina pojkar. Tyget i botten är jag särskilt förtjust i. Det är ekologiskt och inga färger är tillsatta, det är bomullens naturliga färg som kommer att djupna med tiden .

1 kommentar:

AMDAdesign sa...

Ja visst är det härligt det ekkologiska. Ska köpa av det till mig själv och kombinera med ett enfärgat i samma bruna och göra tröjor till lilla A. Det grön/lime är snyggt med fast jag hade valat ha det i bredare ränder.