lördag 26 januari 2008

Body till muddisar

I dag blev kusinens ena body i stl 92 klar. Den är sydd i e-slöjds trikå och muddkant från neanobelle. Jag tycker att halsöppningen på den blev aningens liten så på nästa får jag göra den lite större. Annars blev själva sömmen runt muddkanten i halsöppningen så mycket bättre än de jag tidigare gjort. Jag lät tvillingnålen gå med ena nålen på muddkanten och den andra på själva bodyn och då blev muddkanten på insidan överlappad med sicksack...blev så mycket finare! Men tusan så svårt det kan vara ibland att få dit tryckknapparna snyggt och bra! Och då har jag ändå en prymtång...men med lite pyssel så blev det ok ändå.


Och det är tänkt att bodyn ska matcha dessa byxor!


5 kommentarer:

Gekko sa...

Fin body i snyggt tyg!

Anonym sa...

Jättesnyggt! Jag gissar E-slöjd. Alla syr så snyggt i E-slöjds tyger, och jag kan inte beställa för jag kan inte bestämma vilka färger jag vill ha... Å andra sidan har jag tyger så jag drunkar redan. :-)

underbarn sa...

Tack gekko & stratus! Det ÄR svårt att bestämma sig för vilka färger man ska beställa! Önskar att jag hade ett tyglager att drunkna i! :-)

Bumblebee sa...

Grymt snygg body! Vad duktig du är! Vad är det för mönster? Jag har försökt hitta mönster till bodys men inte lyckats så bra.

underbarn sa...

Tack! Jag har kikat på dina saker också! Fina! Ottobre har ett bra mönster i nr 1/06. Jag har använt det men gjort en del ändringar, bla förlängt grendelen och i denna bodyn har jag breddat mönstret något också. Du kan gå in på Ottobres hemsida och beställa lösnummer där, du kan bläddra i olika nummer för att se vad du gillar också!